Post by docklekentperest on Mar 6, 2022 8:59:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lop and Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lop and Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують золото ▞▞▞
▞▞▞ Lop and Friends 2022 version ▞▞▞
👍👍👍😄😄 добре
Хм... моя дитина щойно побачила щось знайоме з магазинів. Не заперечуйте, якщо я щось запитаю?.. ви скопіювали toca boca?? Багато людей копіюють toca boca..
Вау мило
Це так мило і весело, іди зараз
Арктика😍😍😍😍😍😍😍🥰😍
Круто
Мило і весело
:-) Мені дуже подобається ця гра
Мені подобаються всі твої ігри, ти можеш створювати більше ігор-ігри, лоп і друзі, я їх так люблю!
❤️💖🤯😑😂🙃🤐
Мені подобається гра
гра, як toca boca і miga world
ЙОГО ПОГАНО І СТРАШНО
Що це за 😤
Погана гра
Lop and Friends Educational caib
Amnesia: Ontsnappen Spelletjes Avontuur kzpx
Супер гра😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤люблю тих хто створив цю гру ви круті💖❤❤❤❤❤
Ставлю 4 зірки, тому що подобаються деякі місця. Будь ласка, розблокуйте ці місця
Тож мені це не подобається, тому що ви не можете перевезти всіх персонажів в інші місця, а я хочу вкрасти речі та помістити їх у гарне місце
🙏🏻🙏🏻👌👌👍🏻👍🏻🌹🌹💕💕💞💞
чудова гра, така мила, ви можете ходити в багато місць, і всі персонажі будуть там, будь ласка, зробіть більше ігор 1000000000/10 𓇽︎꙳
🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍👍👍👍
Добре😔
Дуже погана гра, я не такий, як погана погана щоразу, коли приходить додавання
Я б поставив 4.8 дуже весела гра, і я розповіла вам про більшість її локацій, вони не дали вам трьох, це дуже заспокоює, тому мені подобається, я сподіваюся, що це допоможе вам зважитися
Мило😊😊❤❤❤
ЧОРНИЙ
QEASTY🤫ASQWET👨🏻🌾QEAADRT🙋🏼♂️AQASEADTY👒ADQTER👔AN AQEADR🐇QEADSG🍘QEADER🍱🍱QEAD🥫QBS qdafc⛲qwadaf🕍qeadaf❄qwasad🇲🇲a qadad
Я люблю цю гру, вона приголомшлива 😎 і я люблю її, це для дітей, мені дев'ять років ❤️ люблю цю гру, вона чудова 😃 і вона для всіх, але я даю їй, тому що немає реклами, чудово 👍😎 і тому що я люблю кімнату та магазин 🏬 це не приносить грошей 💲, так що це чудово 👍😎 і просто люблю це, але дві речі, які я ненавиджу, я не можу зробити власний вибір, дві змінити вбрання, і o тому важко двом перемістити те, що не схоже на інші ігри для дитини, тому мені це подобається, і я сподіваюся, що ви зможете змінити це до побачення
Нітіашрі
Я ненавиджу цю гру 😡😡настільки інші місця заблоковані 🤬🤬..... будь ласка, виправте цю гру, і я дам 5 зірок.....дякую
Приємна гра до побачення
Це так круто і кавайно
Ні, мені подобається
Мене звуть Сніжана очеш класна гра
Ця гра чудова, але ви нудьгуєте, тому що вона не давала багато речей, але все було чудово, тому що мені нудно, я її видалю. Я завантажу її, якщо вона має нові оновлення.☺️ Я буду чекати 🥰
Ця гра виглядає дуже веселою, і є багато милих і чарівних тварин і місць, які мені подобаються, як вони виконують різні види діяльності.
Lop and Friends Giáo dục xwhu
👍👍👍👍👍👍👍😀😀😀😀😀😀
Так класний додаток😍😍
লঃধধনংঈ
😂😂😂😂😂
واو رائع جدا
Відмінно
добре, наман
Це просто триває навіть зараз, але я дивлюся, як його грають ютубери, і виглядає весело! Шкода, що я не можу грати!
Гра була така мила, що я одержимий нею, це дивовижно 😍
Подобається 😊😊
😇😇