Post by docklekentperest on Mar 6, 2022 8:29:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burrito Bison: Launcha Libre ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burrito Bison: Launcha Libre IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal sok primogemet ▞▞▞
▞▞▞ Burrito Bison: Launcha Libre 2022 version ▞▞▞
miután befejeztem egy futást, a játék lefagyott, és újra kellett indítanom az alkalmazást. az összes pénz, amit abból a futásból összegyűjtöttem, elfogyott. ez többször megtörtént, amolyan szuboptimális élmény
Amikor kevesebb, mint 24 órával ezelőtt elkezdtem játszani ezzel a játékkal, jól működött. Most nagy fekete dobozok takarják a játék összes interaktív elemét. Küldtem egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak, hogy remélhetőleg megoldjuk a problémát, de nem tudok magasabb pontszámot adni a probléma megoldásáig.
Félgyakori lefagy az indítás vége felé, így nem kap előrelépést az indítás során. A piñaták megszerzéséhez szükséges hirdetések megtekintésekor is, ha a hirdetés végén lévő x-re kattint, hogy visszatérjen a játékba, gyakran megnyílik egy weboldal, és kilép a játékból, így nem veheti át jutalmát. maga a játék azonban szórakoztató, és 5-ös lenne, ha nem lennének ezek a hibák/potenciális átverési problémák
sok küldetés a játékban egy törött, és a moneyatchi szorzó és a dupla szorzó is elromlott és nem működik. szóval ez a játék újra és újra megüti az első tortafalat kis jutalomért
Szerintem az eleje elképesztő, de ha tovább mész, kicsit unalmas, ne hallgass az 5 csillagos srácra, ő egy internetes bot. Úgy kell megtervezni, mint egy gyerekjátékot
Korábban szerettem ezeket a játékokat, vagy újra letöltöttem, de most már ideges vagyok, hogy kirúgnak, és újra kell töltenem a játékot, valahányszor megnézek egy videót a piñatákhoz. Javítsd ki, és boldogan adok 5 csillagot, mert ez egy fantasztikus játék
Szórakoztató és addiktív, de túl sok hiba. A grafikát blokkoló fekete téglalapokkal kezdődött. Megpróbáltam eltávolítani és újratelepíteni, de mivel a játék nincs összekapcsolva Google-fiókokkal, elvesztettem a fejlődést. Kész.
Ez a játék csodálatos! Vannak benne hirdetések, de nem tolakodóak, és teljesen opcionálisak... Szép munka, fejlesztők! Azonban csak egy apró probléma van: a tripla piñata hirdetés megtekintése után néhány kép megsérül, és fekete négyzetek váltják őket...
ha tehetném, nulla csillagos szörnyű játékélményt adnék ennek a játéknak, és amikor bejelentkezek, a képernyőm egy órára kikapcsolna. Nagyon számítottam erre a játékra, mert sok YouTube-ost láttam játszani vele, de azt hiszem, ez csak nem nekem való ☹️
Jó játék csak annyi, hogy van néhány hibájuk a játékban, mint például, hogy minden elsötétül, például olyan speciális gumicukorkák, mint a chili paprika és a zsaruk, amiket teljesen utálok, ezért 3 csillagot adok rá.
Nagyon szórakoztató, de néha nagyon bugos játék közben, csak újraindítja az lvl-t, miközben elkaptam egy pinatát, ami az újraindítás miatt eltűnt, és maga a játék újraindítja magát, miközben megpróbálok egy hirdetést nézni, de a játékmenet szuper szórakoztató és gyors ezért adok rá három csillagot
Nagyon szeretem a játékot, szórakoztató, és van egy sztori, de van egy hiba, ahol miután megnézed a boltban egy kiegészítőt, hogy 4 piñatát kapsz, az összes speciális gumicukor fekete doboznak tűnik, és nem lehet elmondani nekik. egymástól. Az egyetlen módja annak, hogy ezt megjavítsuk, ha újraindítjuk a játékot, nem tudom, hogy ez az én problémám, vagy másoknak van így.
Magasabb lenne, de hiba lép fel, ami miatt néhány kép csak fekete négyzetként jelenik meg. Piñatas, chili, egyéb lebegő ikonok stb.
'Hé, van egy különleges üzletünk!' 'Korlátozott időre szóló ajánlat!' – Tudta, hogy vásárolhat? Uninstall, az életem újra békében van.
Eh, szüksége van egy visszaállítási vásárlás gombra
Jóóó
Nem a legjobb😂😂
Grindelős, meg lehetne magyarázatot a dolgokhoz... de idővel rá lehet jönni.
Szörnyű fekete hiba, 1* lesz, amíg ki nem javítják Hány hónapja nem tudnak kijavítani egy egyszerű fekete hibát. Még én is küldtem nekik e-mailt a másik fiókomról, de tavaly óta nem kaptam választ, lehet, hogy csak így hagyták el a játékot. A srácok letették az értékeléseket, 1 csillagot adnak, amíg meg nem javítják a játékot.
beteg, de jó...
A Flash verzió jobb. Még tartalmaaat xD
Távolról indító játék, túlságosan sok vicces kinyitható elemmel. Jó a rövid, szinte kielégítő sorozatokhoz... valami azonban nem hagy benne, hogy póráz vagy megkötődött. Shoot the Turtle Gang 4lief...
Ez a játék nagyon szórakoztató, a több karakter különböző módokat kínál a játékhoz, a falakon nehéz átjutni, de minden és minden öt csillagot érdemel
A játék szórakoztatónak indul, de amikor elkezdesz belemerülni, kezd idegesítő lenni, mert nem tudsz olyan cuccot vásárolni a pénzeden, ahogyan azt gondolnád. Ezenkívül várnia kell egy bizonyos összeget, hogy beszerezzen valamit, és nagyon bosszantó, ha már nem tudja megvenni.
Massive Warfare: Helicopters Aksi guuw
Burrito Bison: Launcha Libre Spillehall pfgy
Annyira rabja lettem ennek a játéknak, hogy kb. 2 nap alatt kimaxoltam az összes frissítést. Addig játszanék, amíg le nem merül az akkumulátor, majd utána🤣 nagyszerű játék, nagyszerű grafika, sok hirdetés, minden nagyszerű
jo
Ez egy nagyon szórakoztató játék, és egy nagyszerű időgyilkos, órákat tudnék vele tölteni, nagyon szórakoztató. Szeretem. Semmi gondom nincs vele. A hirdetések teljesen opcionálisak, de megérik, ha kapsz egy pinátát
A játék lefagy, és arra késztet, hogy újraindítsam egy másik luchadorral, ennek javítása biztosan 5 csillagot ad. Nagyon élvezem ezt a játékot, és sok lehetőséget látok benne.
Ingyenesen letölthető könyvek Arturo pérez Reverte. Töltse le ...
A játék lefagyott a futások végén. Általában lefagy, és megtagadja tőlem a pinatát vagy más győzelmeket. Az utolsó 10 meccs lefagyott!!
Burrito Bison: Launcha Libre Arkadspel tdp
Szórakoztató játék. De mostanában tárgyakkal és ilyenekkel foglalkozom, mint például a fekete négyzetekkel. Olyan tárgyak, mint a bombák és az ugráló tárgyak. A pináták és a karakter körül lebegő tárgyak mind fekete négyzetek voltak... Egyedül vagyok itt?
Tisztességes játék, de gyakoriak az összeomlások.A játék a játék közben visszaállítja magát, és némi előrelépés törlésével visszavisz az elejére. Néhány hirdetés bezárása nehézkes. A hirdetések lefagynak. A törlés a hibák miatt fejeződött be.
Burrito Bison: Launcha Libre Arkade jbsu
Nagyon szeretem, de megjelenik ez a furcsa hiba, ahol a futás közepén újra visszaáll az elejére. 2 vagy 3 futással történik. Lejátszhatatlanná teszi
Burrito Bison: Launcha Libre - akció kaland játék - ingyenes letöltés. Burrito Bison, a rettenetes pankrátor újabb agyament akció kaland játékban t ...
Ez ojanj hogy beszabehu
Burrito Bison: Launcha Libre Arcade nmhc
👍🏻 - grafikai hibák miatt levette a csillagot - néha csak fekete négyzetek vannak ott, ahol grafikának kellene lennie - elkeserítő
Ez a játék nagyszerű, nagyon szórakoztató, de valamiért problémáim vannak a textúrákkal, a textúrák nem szoktak betölteni a medvéket, és nem látom, hogy melyik medvére ütök vagy landolok
Burrito Bison: Launcha Libre Arked cbt
Ez egy nagyszerű játék, de a képernyőm egy része le van vágva. meg tudnád javítani kérlek?
Letöltés játék a 18 wheels of steel a Kuban szabadság ...
Letöltés burrito bison launcha libre Android. Letöltés repülőgép-hordozó papír modell. Asztali Háttérkép csupasz punci ingyenes letöltés.
Megértem, hogy a hirdetésekkel lehet pénzt keresni, de hajrá. Nagyon EA tőled. A játékmenet nagyszerű, ahogy a böngésző alapú játék volt, kicsit több tartalommal. DE . A frissítések árai őrültek, ezért nagyon alattomosak voltak, és úgy tették, hogy hirdetéseket kell néznie, hogy növelje aranyszorzóját. Tehát kénytelen nézni 4-5 hirdetést csak azért, hogy jobb szorzót érjen el, és még akkor is hatalmas őrlés. Arról nem is beszélve, hogy a piñata rendszer nagyon gyorsan öregszik.
Eleinte nagyon szórakoztató játék, de egy bizonyos ponton az összes speciális textúra (minden segítő, speciális medvék stb.) Fekete négyzetekké válnak, és a játék teljesen játszhatatlanná válik. Ha nem lenne a hiba, 5 csillaggal értékelném. a telefonom az. Egy Doogee S60 Lite
Nagyszerű játék, de amióta feloldottam a portált, a játék nagyon gyakran lefagy egy futás végén.